2019.07.21
неделя
19:10
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
«Средногорие Медия» излиза в едномесечен отпуск

«Средногорие Медия» излиза в едномесечен отпуск

Уважаеми зрители, днес беше последната информационна емисия на „Средногорие медия” преди годишния отпуск. Медията няма да предлага на аудиторията си собствени новини и предавания в продължение на един месец, до началото на месец септември.

През месец август медията ще предложи на своите зрители архивни собствени предавания. Може да гледате и архивните издания на Международния фолклорен фестивал „Златен прах Челопеч”.

Последното – пето юбилейно издание на фестивала „Златен прах Челопеч” – 2018, ще бъде излъчено в телевизионната програма на 11 и 12 август и периодични повторения през месеца.

Информационните емисии, новините и другите телевизионни предавания ще бъдат възобновени от 3-ти септември. Обновяването на информациите през интернет платформата няма да бъде спирано.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-08-03 15:43
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"