„Средногорие Медия“ излиза в отпуск

 

Екипът на „Средногорие Медия“ излиза в едномесечен отпуск през месец август. В този период в телевизионната програма на медията ще се излъчват филми и предавания без информационни емисии и ежедневни новини. Най-важните местни събития ще бъдат отразявани само чрез интернет платформата и страницата на медията в социалната мрежа „Фейсбук“.

Аудиторията на „Средногорие Медия“ може да очаква от месец септември промяна в програмната схема на телевизията. Ние ще предложим на нашите зрители кратък обеден информационен блок, който ще се излъчва на живо както чрез телевизонната програма, така и онлайн чрез интернет платформата на медията и в страницата ни във Фейсбук.

Информационните емисии и новини ще бъдат подновени на 1 септември.

Публикувана на: 2020-07-31
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"