2019.03.23
събота
07:26
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Среща на Тодоров с представители на Американската търговска камара

Среща на Тодоров с представители на Американската търговска камара

Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров се срещна с президента на Американската търговска камара д-р Красимира Чимишанска и изпълнителния директор  Петър Иванов.  Тодоров за първи път се срещна с представители на тази институция.

Срещата бе под знака на взаимното желание да се предоставят възможности за инвестиции и да се установи трайно сътрудничество между областта и камарата.

По време на срещата беше договорено областният управител да представи пред Борда на директорите на камарата конкретните възможности за инвестиции на територията на областта.

Илиан Тодоров прие и отправената му покана да участва в конференция, организирана на 26-27 март.

Важните договорености, постигнати на срещата, са част от последователните инициативи на Тодоров за успешно привличане на инвестиции в Софийска област.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-03-13 15:42
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"