Среща за МИГ се проведе в Антон

2016-12-13 16:59
 

В Антон се състоя информационна среща за консултиране подготовката на Стратегията за водено от общностите местно развитие на общините Антон, Пирдоп и Копривщица. Срещата беше част от поредицата срещи за разработка и изготвяне на Стратегия.

Участници в срещата бяха кметът на община Антон, служители в общинска администрация, представители на образователни и културни институции. Бяха поканени представители на местния бизнес, нестопанския сектор, земеделски производители, занаятчии и предприемачи, граждани и др.

Местната общност беше запозната с мерките за кандидатстване и критериите за оценка, заложени в разработваната Стратегия, по които заинтересованите страни взеха отношение и дадоха предложения.

Добавена от: Иванка Господинова Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"