2019.07.21
неделя
17:42
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Старото гробище в Пирдоп се почиства

Старото гробище в Пирдоп се почиства

След сигнал от зрители, в който се твърди, че старият гробищен парк в Пирдоп е неподдържан и е обхванат от плевели, храсти и млади дървета, екип на „Средногорие Медия” посети мястото.

В действителност има много участъци с избуяли треви и бурени. Повечето обаче са върху гробни места, но има и такива върху пътеките и общите площи.

Екипът на медията се обърна за коментар към община Пирдоп. От там споделиха, че обилните дъждове през това лято възпрепятстват ефективното почистване на гробищния парк. През месец юни, точно преди Задушница, паркът е бил почистен изцяло. Припомняме, че поддръжката на самите гробни места е изцяло отговорност на близките на починалите. Влажното време това лято благоприятства прираста на плевели и налага по-честа човешка намеса. Веднага след срещата ни с ръководството на общината, от там изпратиха екип и чистенето на гробищния парк започна.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-08-01 16:27
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"