Кметът на община Пирдоп Ангел Геров, представители на фирмата-изпълнител, консултанти по проекта и представители на футбилните отбори от Лига „Средногорие” присъстваха на церемония по „първа копка” на ремонт на футболното игрище в Пирдоп.

Проектът има наименованието „Реконструкция на стоманобетонни стъпала към трибуна, подмяна на седалки и нова настилка на футболно игрище на обект: „Спортни площадки с игрище за минифутбол, волейбол и обслужващи сгради“, гр. Пирдоп“.

Договорът за безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г. беше сключен между Община Пирдоп и ДФЗ „Земеделие“ на 8 май 2019 г.

Общата стойност на ремонтните работи е 97 114 лева като крайният срок за изпълнението му е 08.05.2022 г.

Кметът на община Пирдоп Ангел Геров заяви, че има уверението на фирмата-изпълнител за много по-ранното приключване на строителните дейности по проекта. Геров отбеляза, че фирмата-изпълнител и местна строителна фирма ще извършат безвъзмездно преместване на оградата на спортната клетка и ще разширят игрището с допълнителни 50 см. по от едната му страна.

Кметът Геров плисна менче с вода за успешния ремонт на спортното съоръжение.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"