2019.03.23
събота
07:41
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Студент се срещна с ученици от СУ Пирдоп

Студент се срещна с ученици от СУ Пирдоп

На 17 април в I-ва аудитория на СУ „Саво Савов” се състоя среща за представяне на възможностите за кандидатстване в Технически университет в София. Представянето бе водено от Георги Георгиев. Той е от Пирдоп и е студент втори курс, специалност Индустриален мениджмънт.

Пред учениците Георги разказа за специалностите, които студентите изучават в Техническия университет, за материалната база и спортните съоръжения. Интересни бяха подробностите за клубовете, които са учредени под шапката на учебното заведение. В тях се провеждат различни инженерни занимания, водят се практики по маркетинг и икономически дейности, създават се уникални изобретения по роботика, компютърни игри и аксесоари. Георги Георгиев наблегна на факта, че високо се цени дейността на студентите не само по време на учебния процес, но и тяхното участие именно в тези клубове към университета, които дават широко поле за бъдещото развитие на младите хора.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-04-18 14:37
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"