2019.01.24
четвъртък
06:29
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
СУ Копривщица с коледен базар

СУ Копривщица с коледен базар

В навечерието на Коледа СУ „Любен Каравелов“ в Копривщица организира коледен благотворителен базар. Коридорите на учебното заведение се изпълниха с множество ентусиазирани деца, учители, родители и граждани.

Директорът на учебното заведение Бойка Дюлгярова сподели, че средствата, набрани от базара, ще бъдат предназначени за създаването на иновативна класна стая на открито за експериментални опити, близо до природата.

На щандовете бяха предложени лакомства, направени от деца и възрастни. Бяха предложени за първи път и керамичните изделия, сътворени от децата в грънчарската работилница на Дирекция на музеите.

Коледният базар приключи с традиционния коледен концерт на училищната духова музика. Класическите произведения, изпълнени виртуозно от учениците на маестро Добрин Иванов, трогнаха до сълзи публиката. Малката Диляна Дюлгярова, възпитаничка на маестрото от едва три месеца, изпълни „Приспивна песен” на Моцарт и заслужи бурните овации на ценителите на класиката.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2017-12-28 16:28
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"