2019.03.22
петък
10:29
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
СУ Пирдоп отбеляза Националния празник с концерт

СУ Пирдоп отбеляза Националния празник с концерт

В навечерието на Националния празник на България, 3 март, ученици и преподаватели от СУ „Саво Савов” организираха концерт. Събитието за 140-годишнината от Освобождението се състоя в салона на читалище „Напредък”. Множество ученици, преподаватели и гости уважиха тържеството.

От сцената прозвучаха бунтовни песни в изпълнение на вокалистите към училището, с ръководител Марияна Върбанова. Представен беше тематичен рецитал. Бяха припомнени моменти от борбите за освобождението на страната, моменти от Априлското въстание, неговото потушаване и отзвука му в Европа.

Публиката се пренесе в онези паметни дни, когато идва така дългоочакваното Освобождение.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-03-02 16:58
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"