СУ „Саво Савов” изпрати Випуск 2020

 

На специална церемония, в спортната зала на СУ „Саво Савов“ – Пирдоп, бяха изпратени абитуриентите от Випуск 2020. Церемонията се проведе в салона заради проливния дъжд. На събитието присъстваха родители, близки и приятели.  Специални гости бяха кметът на община Пирдоп Ангел Геров и доц. д-р  Юлиян Карабиберов. С тържествена церемония зрелостниците се сбогуваха с училищното знаме и го предадоха на своите последователи. Всеки от тях получи подаръче с късметче за спомен от любимото училище. Директорът Цвятко Четьов връчи наградата за най-изявен зрелостник на Цветина Рашева, а наградата за най-изявен зрелостник  постигнал високи резултати в областта на хуманитарните дисциплини беше връчена на Йоанна Ганчовска. Наградата за най-изявен спортист през учебната 2019/2020 година връчи доц.д-р Юлиян Карабиберов. Тя беше връчена на тримата зрелостници Ценомир Иванов, Алекс Попов и Добри Димитров. Реч за сбогом отправиха класните ръководители Добринка Пенелова и Теодор Колев. Те поздравиха зрелостниците и им пожелаха здраве, щастие, късмет и сбъднати мечти. Със сълзи в очите випускниците поздравиха своите класни ръководители и им благодариха за добротата и търпението през всички изминали години. Възпитаниците на Колев специално благодариха с думите “Благодарим Ви класен”. Кметът Геров поздрави младежите с пожелание за успехи и изрази задоволство от това, че гимназията в Пирдоп е една от най-добрите в България и от нея излизат най-добрите ученици. Седмина отлични зрелостници получиха позлатената значка за отличен успех. Официално бяха връчени дипломите на завършващите. Специално внимание беше обърнато на високия им успех.

Удари последният училищен звънец за зрелостниците от Випуск 2020. С пожелание „На добър час”, китка здравец и питка и сол, по-малките ученици изпратиха своите приятели. Абитуриентите многократно отброиха до 12, преди да напуснат родното училище.

Церемонията завърши със снимки за спомен и почерпка.

Публикувана на: 2020-06-29
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"