2019.03.23
събота
06:29
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
СУ Златица проведе Ден на отворени врати

СУ Златица проведе Ден на отворени врати

На 9 май СУ „Св. Паисий Хилендарски“ в Златица организира Ден на отворените врати. Учениците от 12-и клас Светлина Атанасова и Боян Велков представиха визията на училището по отношение на иновации в класната стая и създаването на мотивираща среда за личностно развитие на всички ученици. Бяха изтъкнати редица постижения – участие в олимпиади, изяви в областта на английски език, информационни технологии, предприемачество, спорт и изкуство. Беше изтъкнат богатият опит на училището за работа в европейски контекст, както и реализиране на учебните планове по предприемачество.

Директорът на училището Нели Стефанова представи процедурата за прием на учениците след завършено основно образование. На финала осмокласници, ръководени от преподавателите Невенка Джунакова и Мария Велчева, демонстрираха своите умения по английски език, като представиха притчата за цветовете.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-05-10 14:32
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"