2019.06.26
сряда
22:49
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
СУ-Златица отбеляза Деня на Светите братя Кирил и Методий

СУ-Златица отбеляза Деня на Светите братя Кирил и Методий

На 11 май, преди учебните часове, в двора на СУ „Св. Паисий Хилендарски”, се събраха ученици и учители за отбелязването на Деня на светите братя Кирил и Методий. Закичени с рози и здравец, те развяха български знаменца. Хващайки се ръка за ръка, децата от подготвителен клас, учениците от 1-ви до 12-и клас, учители и родители, под звуците на емблематичната „Празнична сюйта”,     се включиха в инициативата на Министерството на образованието и науката  „Розите на България”. Традиционното  българско хоро  се изви в училищния двор, водено от директора Нели Стефанова и деца от танцовия ансамбъл към училището.

Кампанията тече в цялата страна и в чужбина и цели съхранението и разпространението на българския език и култура.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-05-11 17:40
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"