2019.01.23
сряда
16:29
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Талантите на Челопеч изнесоха концерт

Талантите на Челопеч изнесоха концерт

На 28 май в Челопеч започна празничната програма по повод празника на селото – Пресвета Неделя. Предвидени са поредица събития, които ще приключат на 3 юни, когато ще се проведе празникът на селото в парк „Корминеш”.

Първото събитие от поредицата беше концерт под надслов „Талантите на Челопеч”. Спектакълът се състоя в читалище „Труд и постоянство”. Салонът на културната институция едва побра желаещите да се насладят на изявата. Присъстваха множество родители, близки и приятели на участниците.

В празничната програма взеха участие самодейните певчески, танцови и театрални състави към читалището, деца от основното училище и най-малките жители – децата от детската градина. Под ръководството на своите ръководители децата, младежите и по-възрастните се изявиха с богат репертоар от песни, танци и постановки.

Бурните аплодисменти на публиката съпътстваха всяко изпълнение.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-05-29 17:09
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"