2019.06.26
сряда
23:16
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Търсят се служители за полицията в Пирдоп

Търсят се служители за полицията в Пирдоп

Със заповед на Министерството на вътрешните работи от 12 октомври е обявен конкурс за назначаване на служители на държавна служба. Търсят се полицаи за много от районните управления в областната дирекция на МВР за Софийска област.

За РУ в Пирдоп се търсят петима служители към група „Охранителна полиция“. Вакантните длъжности са за старши полицаи и водачи на патрулни автомобили.

В конкурсът могат да се явят всички желаещи, чиято възраст не надвишава 40 години, са български граждани, имат завършено средно образование и не са осъждани. Кандидатите трябва да отговарят и на минималните изисквания за физическа и психологическа пригодност. Бъдещите служители трябва да отговарят и на ред други условия, подробно описани в заповедта на министерството. Документи се подават до 26 октомври в областната дирекция в София.

Подробности за всички изисквания, срокове и документи за участие в конкурса могат да се намерят на интернет адреса на областната дирекция.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-10-16 16:11
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"