2019.04.22
понеделник
01:01
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Тече полицейската акция «Безопасно лято»

Тече полицейската акция «Безопасно лято»

От 1 юли стартира традиционната акция на полицията „Безопасно лято“. Тя ще продължи до 31 август.

Кампанията се реализира във връзка с предстоящия активен туристически сезон, характерен с рязко увеличаване на интензивността на движението. Тя е с цел ограничаване на пътнотранспортния травматизъм. В тази връзка е предвидено засилено полицейско присъствие по автомагистралите, главните пътища и участъците с интензивен трафик на територията, обслужвана от ОДМВР- София. Активизиран ще бъде контролът по отношение на водачите на велосипеди, мотопеди, мотоциклети, АТВ и пътни превозни средства с животинска тяга. Засилен контрол ще има и над фирмите, предоставящи автомобили под наем. В населените места контролът ще се насочи към участъците с изградени пешеходни пътеки, както и на местата с интензивен пешеходен трафик. Стриктен контрол ще се осъществява и по отношение правоспособността на водачите; използването на защитни средства; наличието на валидна застраховка „Гражданска отговорност“; регистрацията на превозни средства и видимостта на регистрационните табели; наличието на валиден винетен стикер на автомобили с чужда регистрация и други.

При констатирани нарушения ще се прилага принципът на нулева толерантност към извършителите.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-07-11 15:13
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"