2019.03.23
събота
06:31
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Тодор Чомпалов представи книга в Златица

Тодор Чомпалов представи книга в Златица

На 10 май в читалище "Христо Смирненски" в Златица беше представена книгата на Тодор Чомпалов "250 български воеводи". Събитието беше част от Майските празници и беше организирано от община Златица и читалището в града.

Гости на тържеството бяха Христо Боянов-член на ръководството на Военен съюз и заместник председател на контролния съвет на съюза, поетът Людмил Попов - главен редактор на издателството на книгата, и Дора Андонова - технически редактор. Специален гост на срещата бе проф. Андрей Пантев.

Кметът Магдалена Иванова поздрави присъстващите, а Николинка Иванова изпълни песнта "Къде си вярна ти любов народна".

Авторът Тодор Чомпалов разказа за историята на написването на книгата и благодари на присъстващите за това, че са отделили от личното си време, за да уважат тържеството. Кметът Иванова подари книги на трите читалища в общината, а на гостите - сувенири с образа на Часовниковата кула.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-05-11 17:44
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"