2019.07.16
вторник
01:41
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Третокласниците от района получиха подарък – комикс

Третокласниците от района получиха подарък – комикс

На 5-ти декември Станислав Готев от Пирдоп раздадe комикси на всичките  третокласници от НУ „Тодор Влайков”.

Това стана в рамките на национална кампания, подета от Фондация „Въздигане”, насочена към учениците от трети клас в страната. От фондацията са подготвили книжка-комикс "Кан Кубрат. Заветът на Българите". Тя е съобразена с възрастта на децата и учебния материал през тази учебна година. Целта е да се събуди интерес у учениците към историята на България, да им покаже силата на единството и да възпита у тях любов към Родината.

Всеки третокласник от училището получи комикса. Преподавателите също получиха по един екземпляр, за да се запознаят с него и да дискутират със своите възпитаници прочетеното там.

По думите на Готев националната кампания ще се проведе в два етапа. Първият етап е раздаването на книжките на всички третокласници от района, а вторият е възможността на училищата да участват в конкурс за съчинение по темата за създаването на българската държава и завета на кан Кубрат.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-12-06 16:22
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"