2019.03.22
петък
09:50
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Центърът на Пирдоп беше украсен с мартеници

Центърът на Пирдоп беше украсен с мартеници

По повод Баба Марта - 1 март, ръководството на община Пирдоп и читалище „Напредък” организираха конкурс за мартеници. Конкурсът беше насочен към възпитаниците на учебните заведения в града и се проведе в няколко категории.

На 1 март в следобедните часове множество ученици от всички възрасти и техните преподаватели украсиха с мартеници дръвчетата в центъра на Пирдоп. Жури оцени украсите и присъди грамоти и парични награди. Като най-малки участници първо място получиха децата от детска градина „Пека и Карло Чоконяни” и частната занималня. Първо място за най-хубаво украсено дърво получиха възпитаниците и преподавателите от начално училище „Тодор Влайков” и ПГМЕ. Първо място получиха и участниците от ПГТХТ за тяхната жива мартеница. Наградите връчи кметът Ангел Геров. Всички участници получиха поощрителни награди и почерпка.

Всички участници и гости на събитието бяха приветствани с питка и мед, а Баба Марта раздаде мартеници.  

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-03-02 16:59
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"