2019.08.25
неделя
01:14
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Цоло Вутов е носител на специалната награда на КРИБ

Цоло Вутов е носител на специалната награда на КРИБ

Миналата седмица управителят на „Геотехмин” проф. дтн инж. Цоло Вутов получи специалната награда на председателя на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) за цялостен принос за развитието на икономиката в България. Тя се присъжда на управителя на „Геотехмин” за „дълготрайни инвестиции и растеж, запазване и разкриване на нови работни места, иновации и принос в научната и обществена дейност“.

Отличието бе връчено от председателя на КРИБ Кирил Домусчиев по време на Петия годишен бал на работодателската организация. На церемонията по традиция бяха връчени наградите на компании, отличени за качество, иновации и растеж.

Проф. Цоло Вутов благодари за наградата и съвместната работа на председателя на КРИБ и на цялата организация, на своя екип, на правителството и семейството си. В събитието участва д-р Иван Вутов, зам.-управител на „Геотехмин” и зам.-председател на УС на КРИБ, Доминик Хамерс, инж. Драгомир Драганов, както и други представители на ръководства на дружества от групата „Геотехмин”.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-06-12 16:43
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"