2019.03.23
събота
07:08
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Ученик от ПГМЕ на състезание по заваряване

Ученик от ПГМЕ на състезание по заваряване

На 13 и 14 април в гр. София се проведе националният кръг на състезанието „Най-добър млад заварчик“. Надпреварата беше организирана от Министерството на образованието и науката и дирекция „Професионално обучение и образование“ със съдействието на Българския съюз по заваряване.

След оспорвана надпревара с ученици от професионални гимназии от цялата страна, четвърто място по ръчно електродъгово заваряване зае Ангел Емилов Стойков, ученик от Х „а” клас на Професионална гимназия по механоелектротехника - гр. Пирдоп.

Този успех стана възможен благодарение на инж. Даниела Шентова, учител по „Машини и системи с цифрово програмно управление” в професионалното училище.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-04-17 14:13
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"