2019.07.16
вторник
01:13
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Ученици от АТПГ посетиха „Елаците - Мед”

Ученици от АТПГ посетиха „Елаците - Мед”

Ученици от 8-ми клас, специалност „Автотранспортна техника“, от „Аграрно-техническа професионална гимназия“ /АТПГ/ - гр. Златица, посетиха „Елаците-Мед”. Посещението беше във връзка с проекта „Дуално обучение 2018“ в професионалната гимназия.

Дуалната форма на обучение се осъществява паралелно на две места – в професионално училище и фирма-партньор. „Елаците-Мед” АД, Геострой АД и Геотрейдинг АД от тази година работят по проекта в партньорство с АТПГ - Златица.

Визитата стартира в административната сграда на „Елаците – Мед”. Пред учениците бяха представени кратки презентации на фирмите „Геострой” и „Елаците - Мед”. Даниела Горанова - ръководител „Набиране на персонал, обучения и квалификация” в „Елаците - Мед”, запозна гостите с дейността на компанията. Повече информация за „Геострой” учениците получиха от Таня Ушева – специалист „Обучения и кариерно развитие”. Възпитаниците на гимназията преминаха и инструктаж, проведен от Иванка Бояджиева - експерт „Здравословни и безопасни условия на работа” към „Елаците - Мед”. Учениците получиха подаръци от компаниите.

Преди да започне обиколката в цех „Тежка механизация и автотранспорт“ /ТМА/ и „Площадка Геострой“ на територията на Обогатителен комплекс на „Елаците-Мед” учениците и техните наставници се събраха за обща снимка.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-12-04 16:22
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"