2019.06.26
сряда
22:50
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Ученици от ЧПГЧО представиха книга

Ученици от ЧПГЧО представиха книга

Клубът по творческо писане към Частната профилирана гимназия с чуждоезиково обучение в Челопеч издаде том 4 от стихосбирката „Характерите на думите“. Авторите са ученици от гимназията и членове на клуба по творческо писане с ръководител Евгения Георгиева.

Представянето на новата стихосбирка се състоя на 18 октомври в библиотеката на читалище „Напредък“ в Пирдоп. Малката зала едва събра всички желаещи да присъстват на събитието. В залата бяха поети, приятели, родители и учители. Сред гостите беше и директорът на учебното заведение Николай Кръстев.

Кратък анализ на поредния том от „Характерите на думите“ направи Елена Попова, бивш възпитаник на гимназията. В поредния том място са намерили ученическите творби на множество автори. Всеки един от тях представи пред публиката част от творчеството си. Автори в новия том са Боряна Елкина, Василена Острева, Вселена Дойнова, Десислава Вретенарова, Димитър Ганчев, Ивана Иванова, Иван Иванов, Йоана Григорова, Катерина Абаджиева, Кристияна Кривиралчева, Лиа Цанева, Мария Иванова, Миглена Димитрова, Нина Велева, Преслава Митова, Ренета Павлова, Силвия Димитрова, Христина Ангелова, Цветелина Куртева и Цветина Георгиева.

Гостите получиха екземпляри от четвъртия том на „Характерите на думите“.

 

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-10-19 15:47
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"