2019.06.26
сряда
22:49
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
„Уни Хоспитал“ стартира кампания за бъдещи майки

„Уни Хоспитал“ стартира кампания за бъдещи майки

През 2019 година МБАЛ „Уни Хоспитал“ - Панагюрище ще реализира кампания с отделението по акушерство и гинекология. Началникът на отделението д-р Петър Бътовски ще покаже на бъдещите майки какво им предстои от приемането в панагюрската болница до изписването им с техните рожби. Присъстващите ще могат да отправят своите питания и споделят своите впечатления с д-р Бътовски и част от екипа на отделението.

Първата презентация ще се състои на 16 януари, от 11.30 часа, в конферентната зала на болничното заведение.

От болницата имат намерение да проведат и други инициативи от кампанията за бъдещите майки, които предстои да бъдат оповестени.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-01-11 16:39
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"