2019.07.21
неделя
17:41
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Университетски преподаватели посетиха Копривщица

Университетски преподаватели посетиха Копривщица

Във връзка с предстоящото отбелязване на 80-годишнината на Висшето строително училище „Любен Каравелов“ - гр. София, Ректоратът на университета, начело с проф.  Борислав Борисов, посети родния дом на Любен и Петко Каравелови. Преподавателите положиха цветя на паметника в двора на музея и запяха  химна на Копривщица „Хубава си моя горо“. Целта на посещението беше семинар, който се проведе в голямата зала на общината. Там преподавателите обсъдиха бъдещото развитие на университета.

Кметът на общината Генчо Герданов и директорът на Дирекция на музеите Кунка Неделева посрещнаха гостите. Герданов поздрави своите гости, а Неделева изнесе кратка беседа, свързана с малко известни факти от живота и делото на Любен Каравелов.

Гостите връчиха почетен плакет на уредниците на музея, специално изработен за  годишнината на висшето учебно заведение.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-06-25 17:06
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"