2019.05.22
сряда
02:29
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Успешно завърши проект на клъстер „Средногорие“

Успешно завърши проект на клъстер „Средногорие“

Успешно завърши проектът „Бизнес постижения за социално предприемачество“ на Индустриален клъстер „Средногорие“.

Припомняме, че проектът стартира в края на месец януари и предвиждаше провеждане на 12 седмичен курс, в който участниците да придобият знания и умения, за да построят свой собствен малък бизнес. Проектът беше подкрепен от Фондация „Америка за България“ и посолството на САЩ.

Проектът завърши с дипломиране на участниците, които предадоха на журито своите бизнес планове и презентираха бизнес идеите си. Всички те получиха сертификати за участието си в обучителния процес. Благодарствени грамоти получиха и всички ментори и преподаватели, които взеха участие в проекта.

След заседание журито определи най-добре обмислените и представени бизнес предложения. З-то място беше определено за проекта на Магдалена Ачева. Наградата й беше връчена от кмета на община Златица Магдалена Иванова. 2-ро място спечели проектът на Полина Георгиева. Наградата й беше връчена от кмета на община Мирково Цветанка Йотина. 1-во място спечели проект на Мария Радунчева. Тя получи наградата си от президента на Фондация „Америка за България“ Нанси Шилър.

Приветствия към завършилите обучението направиха изпълнителният директор на клъстер „Средногорие“ Николай Минков, кметът на община Мирково Цветанка Йотина и президентът на Фондация „Америка за България“ Нанси Шилър.

Бяха поднесени цветя и благодарности за домакините и управителя на спортния комплекс в Мирково Нонка Данкина.

Ръководството на клъстер „Средногорие“ съобщи, че проектът е реализиран успешно и в бъдеще се очаква същият да бъде повторен.

Събитието завърши с коктейл.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-04-27 17:24
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"