2019.09.18
сряда
17:11
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
В Антон самодейци представиха постановката «Суматоха»

В Антон самодейци представиха постановката «Суматоха»

В съботната вечер на 10 март в читалище „Христо Ботев” - с. Антон се състоя премиерата на постановката „Суматоха” по Йордан Радичков.

В постановката на режисьора Иван Николов от Антон, завършил НАТФИЗ, играят самодейци от селото и района. Те представиха суматохата на прехода, видяна през очите на Радичков и пречупена през призмата на режисьора Николов.

Интересните образи и отличната игра на актьорите дадоха възможност на зрителя да се види отстрани и сам да прецени какво се е случило с него в „суматохата” на собствената му житейска история.

Представлението предизвика много смях и настроение. Многобройната публика в салона на читалището бурно аплодира актьорите и техния ръководител. Трупата получи цветя и поздравления от кмета Стоян Гарчев.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-03-12 15:54
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"