В Антон самодейци представиха постановката «Суматоха»

2018-03-12 15:54
 

В съботната вечер на 10 март в читалище „Христо Ботев” - с. Антон се състоя премиерата на постановката „Суматоха” по Йордан Радичков.

В постановката на режисьора Иван Николов от Антон, завършил НАТФИЗ, играят самодейци от селото и района. Те представиха суматохата на прехода, видяна през очите на Радичков и пречупена през призмата на режисьора Николов.

Интересните образи и отличната игра на актьорите дадоха възможност на зрителя да се види отстрани и сам да прецени какво се е случило с него в „суматохата” на собствената му житейска история.

Представлението предизвика много смях и настроение. Многобройната публика в салона на читалището бурно аплодира актьорите и техния ръководител. Трупата получи цветя и поздравления от кмета Стоян Гарчев.

Добавена от: Иванка Господинова Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"