2019.01.24
четвъртък
06:36
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
В Чавдар отбелязаха Съединението с концерт

В Чавдар отбелязаха Съединението с концерт

Съставът за модерен фолклор „Етнотикс” гостува в село Чавдар. Те изнесоха концерт пред чавдарчани по повод националния празник и 132 години от Съединението на България. Концертът се състоя на 5-и септември на площада в селото. Сред присъстващите бяха кметът  на Община Чавдар Пенчо Геров, общински съветници, много граждани и млади хора.

Събитието за празника беше организирано от общината в партньорство с читалище „Надежда” - Чавдар. Концертът премина при голям интерес от страна на зрителите, които силно аплодираха изпълнителите. Групата за модерен фолклор „Етнотикс” е част от ансамбъл „Чинари“ и е създадена по идея на Асен Павлов през 2014 г. В репертоара на групата са включени както традиционни фолклорни произведения, така и съвременни версии на българска основа.

С концерта на младата група чавдарчани отбелязаха националния празник.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2017-09-06 17:10
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"