2019.09.18
сряда
16:47
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
В Чавдар откриха нова атракция

В Чавдар откриха нова атракция

На 24 май в местността „Света Петка” край Чавдар беше открита новата спортна атракция на селото „Въжеландия”. Съоръжението беше открито от кмета на общината Пенчо Геров, в присъствието на учители, ученици, жители и гости. Официални гости на събитието бяха народният представител Лало Кирилов и колегата му Кирил Янков.

Кметът Геров отряза лентата на новата атракция и пожала на децата да бъдат здрави, щастливи, да играят и пазят новата придобивка.

Изграденото съоръжение е единствено по големина в България. Има изградени подобни в молове в страната в закрити пространства.

Въжеландия е подходяща за деца над 3-годишна възраст. Това е нова концепция за развлечение на открито, съчетаваща разнообразни елементи за катерене, скачане, криене, люлеене, провиране и търкаляне. Атракцията побира 15 деца на различна възраст и представлява оплетени въжета с различни размери и цветове, на три нива, а във вътрешността има разположени тунели и отвори.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-05-28 18:21
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"