2019.01.24
четвъртък
06:35
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
В Чавдар откриха обновената детска градина

В Чавдар откриха обновената детска градина

С кратко тържество беше открита новата учебна година в детска градина «Щастливо детскво» в Чавдар. Празникът беше двоен, поради приключването на ремонтните дейности по обновяването на детското заведение.

Малчуганите от селото ще започнат учебната година в изцяло обновени помещения. Ремонтирани са занималнята, спалните помещения, обзавеждането и оборудването, санитарният възел, монтирана е интерактивна  дъска. Тоалетните на детското заведение правят най-голямо впечатление – уникални по думите на кмета и съобразени с възрастта на малчуганите.

Тържеството се състоя в двора на детската градина, който посрещна своите малки палавници с пълен басейн, беседка, люлки и катерушки, алеи, зеленина  и много уреди за игра. Децата и техните родители и близки бяха приветствани с настъпването на учебната година. Бяха изказани благодарности на кмета на общината Пенчо Геров за осъществения ремонт и проявеното внимание.

За доброто настроение на малчуганите се погрижиха професионални аниматори от Казанлък. Те въвлякоха своите малки домакини в поредица забавни игри.

Присъстващите бяха посрещнати с традиционната питка и мед.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2017-09-04 16:54
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"