2019.01.24
четвъртък
06:17
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
В Чавдар откриха разширения пенсионерски клуб

В Чавдар откриха разширения пенсионерски клуб

С тържествена церемония в Чавдар беше открит новият пенсионерски клуб «Златна есен». Сградата на досегашния клуб беше разширена и ремонтирана от община Чавдар с финансовото съдействие на «Елаците Мед». Домът на пенсионерите от Чавдар се сдоби с ново помещение за срещи, оборудван кухненски бокс, а старото помещение беше ремонтирано и освежено. На тържеството по откриването присъстваха кметът на общината Пенчо Геров, изпълнителният директор на компанията спонсор Драгомир Драганов, представители на фирмата изпълнител, множество гости от пенсионерските клубове в района.

Тържеството беше открито от групата за стари градски песни «Спомени». Мъжете и жените на маестро Кузман Кузманов поздравиха присъстващите с няколко изпълнения. Председателят на пенсионерския клуб Лушка Сиракова приветства с «Добре дошли», изрази задоволството си от новата придобивка и благодари на кмета и спонсорите. За осъществяването на проекта разказа кметът Геров. Той сподели още как е избрано името на клуба. Геров поздрави всички с новата придобивка и пожела здраве и дълголетие. Представителят на пенсионерите от Челопеч Берберов поздрави своите приятели от Чавдар с авторски стих.

Лентата на новия пенсионерски клуб беше прерязана от кмета Геров, Лушка Бързакова, Драгомир Драганов и представителя на изпълнителите. Отец Недко Бръмбаров отслужи тържествен водосвет за здраве и поръси присъстващите със светена вода.

Тържеството завърши с почерпка, а домакините получиха поздравления и подаръци от своите гости.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2017-07-10 18:45
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"