2019.01.23
сряда
15:12
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
В Челопеч организираха детски празник

В Челопеч организираха детски празник

В рамките на празничната програма на община Челопеч, предшестваща празника Пресвета Неделя, в центъра на селото беше организиран детски празник. Поводът беше 1 юни – Денят на детето. В навечерието на празника множество деца се събраха за купона.

Аниматори, осигурени от общината, забавляваха малчуганите. Пирати завладяха центъра на Челопеч, а децата от детската градина и основното училище станаха техни помощници. Всички взеха участие в различни забавни игри, а най-малките бяха тематично изрисувани. Забавлението продължи през целия следобед. За участниците имаше награди и изненади. В партито активно се включиха ръководството на общината в лицето на кмета Кесяков, който стана първи помощник капитан, и служителите от администрацията, които имаха различни роли.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-06-01 16:49
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"