2019.04.22
понеделник
01:49
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
В Челопеч се проведе рок парти

В Челопеч се проведе рок парти

На 7 юли, вечерта, в парк „Корминеш” край Челопеч се проведе за първи път „Рали рок парти”. На събитието присъстваха кметът на общината Алекси Кесяков, служители на общинска администрация Челопеч, жители и гости.

Участници в музикалната програма бяха момичетата от вокална група „Средногорски звън” и звездата Кристиян Илиев - вокалист на рок групата The Racing Pulses от САЩ.

Партито започна със завладяващите изпълнения на талантливите момичета от „Средногорски звън”. Те зарадваха своята публика и с акапелно изпълнение, за което бяха бурно аплодирани.

Голямата изненада на вечерта бяха изпълненията на Кристиян Илиев. Той приветства публиката, представи себе си и групата. Рок парчетата, които Кристиян изпълни, бяха аплодирани дълго. The Racing Pulses e алтернативна рок група от САЩ, основана от Кристиян Илиев. Стилът на групата се характеризира с мелодични инструментали и запомнящи се текстове.

Партито продължи до късно вечерта, като за доброто настроение на присъстващите се погрижи и ди-джей.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-07-10 15:44
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"