2019.01.23
сряда
15:09
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
В Челопеч се състоя рок концерт

В Челопеч се състоя рок концерт

В рамките на празничната програма на община Челопеч по повод празника на селото – Пресвета Неделя, вечерта на 30 май в парк „Корминеш” се състоя рок вечер с бандата на Пецата.

Фенове на рок музиката се насладиха на концерта, изнесен от Петър Станоев – Пецата (вокал и китара), Краси Тотев (китара) и Иван Миланов (ударни). Прозвучаха едни от най-известните рок хитове, като „Среща”, „Блажени години” и много други. Най-верните фенове на рока от Челопеч и района бурно аплодираха изпълненията и пяха заедно с музикантите.

Събитието уважиха кметът на община Челопеч Алекси Кесяков и служители от Общинската администрация.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-05-31 15:29
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"