2019.06.26
сряда
23:29
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
В Душанци обсъдиха новия бюджет на общината

В Душанци обсъдиха новия бюджет на общината

След публичното обсъждане на проекта на бюджета на община Пирдоп за 2019 година, което се състоя на 9 януари в Пирдоп, на следващия 10 януари такова се състоя и в Душанци. В пенсионерския клуб в селото присъстваха множество жители, които разговаряха с кмета на общината Ангел Геров и кмета на кметството Валентин Петров.

Геров отбеляза основните параметри на финансовата рамка и някои важни аспекти от него. Стана ясно, че общата финансова рамка на общината за тази година е в размер на малко повече от 7 250 000 лева. Геров заяви още, че продължава изплащането на общински заем и стари задължения, което поставя общината в лошо финансово състояние.

Душанчани поставиха множество въпроси. Те се поинтересуваха за мерките, които ще се предприемат през тази година относно нарушеното водоподаване в част от селото, за снабдяването с дърва за огрев, инфраструктурата, транспорта, социалните услуги и други.

В разговорите се включи и кметът Валентин Петров, който заяви, че в момента се събират заявления от желаещи за дърва за огрев за следващия сезон.

Събитието продължи с разговори по различни въпроси, касаещи жителите на Душанци.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-01-11 16:40
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"