2019.01.23
сряда
15:11
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
В Копривщица чипираха домашни кучета и котки

В Копривщица чипираха домашни кучета и котки

Представители на Фондация „Четири лапи“ беше в Копривщица по покана на общинското ръководство. Целта на пребиваването на зооспециалистите беше обслужването на бездомни и домашни кучета.

Дейностите, които служителите на фондацията извършиха, са напълно безплатни и включват чипиране, ваксиниране, обезпаразитяване  и кастриране на домашните животни. Собственици на кучета и котки се възползваха от предоставената им услуга. Те имаха възможност да подадат заявка и да бъдат  обслужени по домовете.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-05-29 17:03
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"