2019.01.23
сряда
16:16
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
В Копривщица откриха нова книжарница

В Копривщица откриха нова книжарница

На 24 май, в центъра на град Копривщица, беше открита нова книжарница. Освещаването на новата придобивка за града стана в присъствието на Кети Кирова - финансов директор на „Елаците-Мед” и „Геотехмин”, на академик Георги Марков, Иван Гранитски и други официални лица. 

Книжарница „Ирисите” се помещава в комплекс „20 април“. Отец Румен Стоименов отслужи тържествен водосвет и пожела „На добър час”.  Първите посетители на  книжарницата бяха децата на града, служителите на културните институции и представители на общината. Музейният работник Катя Мрънкова се възползва от възможността и една от  първите закупени книги беше „Малкият принц“. Децата също се възползваха и си купиха любими четива.

Книжарницата беше посетена и от кмета Генчо Герданов, общински служители и граждани.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-05-29 17:08
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"