2019.01.23
сряда
15:09
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
В Копривщица отпразнуваха 24 май

В Копривщица отпразнуваха 24 май

Денят на славянската писменост и култура събра в училищния двор на СУ „Любен Каравелов“ – гр. Копривщица, учители, ученици, родители и граждани. Духовият оркестър посрещна училищното знаме, което в края на тържествения ден бе предадено, както повелява традицията, на следващите зрелостници с обещание да го пазят чисто и неопетнено. Директорът на училището Бойка Дюлгярова се сбогува със зрелостниците и им пожела „На добър час” в живота. Приветствия и поздравителни адреси  бяха прочетени от   името на началника на Регионалното управление по образованието Росица Иванова, от кмета Генчо Герданов, от Дирекция на музеите, от председателя на читалището и от председателя на Комисията по култура и образование към Общински съвет. Беше връчено почетно отличие „Ученик на 2018 година“ на Атанаска Джоголанова за високо постигнати резултати в сферата на образованието в национални и международни състезания. Малките първокласници получиха грамоти за постиженията си и поздравиха множеството със стихове и песни.

Кметът връчи посмъртно почетен плакет на Кунка Чотова – учител и общественик.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-05-28 18:27
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"