2019.01.24
четвъртък
06:22
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
В Копривщица се организират курсове по английски език

В Копривщица се организират курсове по английски език

Община Копривщица предостави безплатно помещение на езиков център АБВ. 

Курсистите ще бъдат обучавани на английски език на малки групи и с иновативни методи на обучение. Целта на курса е да се подобри качеството на  туристическия продукт, предлаган от копривщенци с подобряване на комуникационните умения между чуждоезичните туристи и жителите на града-музей.

Всеки желаещ ще заплати  500 лв. разсрочено на 4 вноски. Сумата покрива хонорара на учителите и учебните помагала. Всеки желаещ може да се възползва от  предлаганото обучение от 9 януари 2018 година.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2017-12-19 15:11
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"