2019.03.22
петък
10:23
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
В Копривщица се състоя конференция

В Копривщица се състоя конференция

В Копривщица се състоя конференция на тема “Европейските фондове и инициативи в помощ на регионалното развитие и бизнеса”. Конференцията беше открита от секретаря на община Копривщица Николай Карагьозов. Специалистът по Евроинтеграция към общината Милена Паралеева представи  на присъстващите целите на проекта и обяви стойността му - 3100 лв. Лекторът по проекта Албена Монова, председател на фондация „Общество на познанието“, разясни ролята и приоритетите от Европейското председателство на Съвета на ЕС. Резултатите от ползите на членството ни в ЕС изнесе в лекцията си Светла Рамзова, експерт по регионално развитие. Евгени Иванов, генерален мениджър на консултантска фирма, информира гражданите и бизнеса за структурните и инвестиционните фондове, а Валерия Стоичкова, заместник председател на  Сдружението за регионално, социално и икономическо развитие, представи двете грантови схеми.

На конференцията бяха изложени и мартеници, изработени от децата на Копривщица във връзка с европредседателството ни. Те се състезаваха за най-традиционна, оригинална и творчески изработена мартеница. Журито, председателствано от Светлана Мухова, единодушно класира на първо място изработената от Димитър Кривиралчев мартеница, представляваща логото на европредседателството ни. Беше дадена и колективна награда на децата от детска градина „Евлампия Векилова“.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-02-27 16:58
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"