2018.12.18
вторник
20:54
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
В Копривщица започнаха мегданските хора

В Копривщица започнаха мегданските хора

През този уикенд в Копривщица бяха открити традиционните мегдански хора. Всяка събота през летните месеци, на площад „20 април“ ще гостуват фолклорни състави и изпълнители. Любителите на българските ритми ще имат възможността да бъдат частица от съхранените през годините български обичаи. Организатори на събитието са читалище „Хаджи Ненчо Палавеев“ и община Копривщица.

Първото издание на форума беше открито от Пенка Литова. Тя пожела на жителите и гостите на града да изживеят най-красивото и българско фолклорно  лято в Копривщица.

Първият гост на мегданските хора беше Николай Титеряков.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-06-12 16:47
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"