2019.03.22
петък
09:51
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
В Мирково отбелазаха Деня на розовата фланелка

В Мирково отбелазаха Деня на розовата фланелка

В ОУ “Георги Бенковски” - с. Мирково бе отбелязан Денят на розовата фланелка, чието мото тази година е „Не на кибертормоза”.

Припомняме, че този ден се отбелязва в последната сряда от месец февруари.

Децата бяха подготвили кратка програма, свързана с историята и мотото на самия ден. Учениците от шести клас бяха водещи на програмата, а второкласници и петокласници изпълниха песен за приятелството и добрите думи, с които трябва да се обръщаме един към друг.

От името на община Мирково, децата получиха розови тениски, а заместник кметът Велко Лисев поздрави децата и учителите за инициативата.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-03-02 16:56
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"