2019.03.22
петък
10:33
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
В Мирково откриха ремонтираната социална кухня

В Мирково откриха ремонтираната социална кухня

В Мирково беше открита реновираната социална кухня. Помещенията са ремонтирани и оборудвани в рамките на спечелен проект на общината на стойност 30 хил.лв. Закупени са кухненско оборудване, ремонтирани са санитарните и помощните помещения. Там ще бъде подготвян обяд за социално слаби жители на общината в рамките на друг спечелен проект „Топъл обяд”. Проектът за топъл обяд е на стойност близо 160 хил.лв.

На официалното стартиране на проекта и откриване на кухнята присъстваха кметът Цветанка Йотина, секретарят на общината Цвета Попова, служители в социалния патронаж, жители и гости. Отец Николай Славчев отслужи тържествен водосвет и поръси всички за здраве и успехи. Кметът Йотина изрази задоволство от успешния старт на двата проекта и пожела успех. Тя благодари на общинските съветници и администрацията за подкрепата и пожела успешна работа на служителите в кухнята.

В рамките на стартиращите проекти общината ще предоставя услугата на около 80 души от всички населени места в общината до края на 2019 година.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-02-05 17:02
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"