2019.03.19
вторник
09:43
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
В Мирково се проведе детски фестивал

В Мирково се проведе детски фестивал

За поредна година читалище „Христо Ботев” в Мирково беше домакин на фестивала за детско творчество „С поглед към бъдещето”. Салонът на читалището се изпълни с детски смях и глъчка от стотиците участници от детските градини от седемте общини от региона. Фестивалът беше открит от кмета на общината Цветанка Йотина. Тя приветства децата и им пожела здравето, радостта и творчеството да бъдат постоянни спътници в щастливото им детство.

Във форума взеха участие деца от детските градини от Мирково, Пирдоп, Златица, Челопеч, Чавдар, Копривщица, Антон и Душанци. Те пяха, танцуваха, рецитираха и радваха публиката, която ги приветстваше с бурни аплодисменти. Цветанка Йотина връчи предметни и парични награди на участниците.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-05-14 16:52
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"