2019.01.24
четвъртък
07:02
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
В Мирково се проведе футболен турнир за деца

В Мирково се проведе футболен турнир за деца

На 17-ти юни на спортната база в Мирково се проведе първи турнир по футбол за деца "Купа Средногорие". Организатори на събитието бяха община Златица, община Мирково, БФС-София област и ФК „Средногорец 2016”.

Официални гости на събитието бяха представители на БФС, кметовете на Мирково и Златица - Цветанка Йотина и Магдалена Иванова и председателят на ОбС Златица Асен Плахов. Събитието уважиха още множество родители и футболни фенове.

В дербито взеха участие футболисти от „Балкан” - Ботевград, „Спортист” - Своге, ОФК „Елин Пелин”, ФК „Пирдоп” и „Бенковски” - Костенец.

След оспорвани срещи за първо и второ място спориха отборите на ФК „Спортист” - Своге и ФК „Бенковски” - Костенец. Равният резултат 1:1 в редовното време наложи изпълнения на дузпи. По-добри се оказаха момчетата от Костенец и заслужено грабнаха купата на турнира.

За трето и четвърто място спориха „Средногорец 2016” и ФК „Пирдоп”. След убедителна победа с 8:0 момчетата от „Средногорец 2016” завоюва третото място. На „Средногорец 2016” беше присъдена купата за голмайстор, която отиде при Дидко Георгиев за 4-те му гола в турнира. Отборът заслужи и купата за най-добър вратар, която спечели Тодор Бабачев за недопускане на нито един гол във вратата си.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2017-06-19 18:14
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"