2019.01.23
сряда
16:10
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
В Мирково се събират средства за Мони

В Мирково се събират средства за Мони

Танцов клуб "Мирковско хоро" организира благотворителен концерт "Надежда за един от нас" в подкрепа на Мони.

Симеон Александров Хрисков е на 34 г. от с. Мирково. Семеен, баща на син на 6 месеца.

Мони е дългогодишен самодеец и танцьор в Шопски ансамбъл - гр. Елин Пелин. Страда от коварна болест, вследствие на която е с ампутиран крак. Нужно е да продължи лечението си в чужбина и да му бъде изработена и поставена протеза.

Благотворителният концерт ще се проведе на 30 март (петък) от 18:30 ч в читалището в с. Мирково. В него ще вземат участие ТК „Мирковско хоро”, Кукерски клуб в с. Мирково, децата от детска градина „Дора Габе”, от ОУ „Георги Бенковски”, Габи Юрукова, Михаела Щъркова, Тодор и Ивайла Цачеви, Невелина Сараджовa и детска вокална група „Средногорски звън”, регионален клуб „Поп Недельо” към национално дружество „Традиция”, детски танцов състав „Светлина” - с. Душанци, самодейците към читалище „Надежда” - с. Чавдар, мажоретен състав при читалище „Христо Ботев” - с. Мирково, Шопски ансамбъл - гр. Елин Пелин, и специалното участие на ансамбъл "Българе”.

Повече за благотворителната кауза и банковата сметка може да видите на сайта на „Средногорие Медия” в секция „Обявления, търгове, декларации”.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-03-22 17:39
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"