2019.03.22
петък
10:10
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
В НУ играха хоро за Баба Марта

В НУ играха хоро за Баба Марта

В края на миналата работна седмица, по повод Баба Марта ръководството, преподавателите и учениците от начално училище „Тодор Влайков” в Пирдоп проведоха вече традиционната си инициатива и играха български хора в двора на учебното заведение.

Всички участници отново облякоха пъстри народни носии за събитието. Деца от втори клас поздравиха всички с тематични стихчета.

Въпреки студеното време, с голямо настроение всички се заловиха на дългото хоро.

Инициативата на преподавателите от началното училище се проведе за втора поредна година и цели да събуди интерес у децата към народните традиции.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-03-07 15:53
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"