2019.06.27
четвъртък
00:14
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
В Пирдоп обсъдиха Бюджет 2019

В Пирдоп обсъдиха Бюджет 2019

На 9 януари в Пирдоп се състоя публично обсъждане на проекта за бюджет на общината за тази година. Отново интересът от страна на граждани беше слаб. Присъстваха двама граждани, няколко общински съветника, служители в общинска администрация, медии.

Проектът на новата финансова рамка на община Пирдоп беше представен от кмета Ангел Геров. Той представи и постъпили предложения от Станислав Готев и от църковното настоятелство за повишаване на средствата в разделите за спорта, траурните услуги и честването на 200 години на църквата в града. Бяха обсъдени постъпилите предложения. Присъстващите отправиха въпроси за сметосъбирането, снегопочистването, болницата, транспортната схема, газификацията на района, средствата, предвидени за култура и други. По въпроса за газифицирането повече разяснения даде присъстващият съветник от ГЕРБ – Георги Чобанов. Той заяви, че представители на местната политическа организация са водили разговори с ръководството на фирма, желаеща да инвестира в газифициране на района като се започне от бизнеса и обществените сгради. Въпросът ще бъде обсъждан още в близко бъдеще. По въпроса за сметосъбирането кметът заяви, че засега общината се справя с плащането на сумите за депониране на отпадъците.

Бяха обсъдени още аспекти на новия бюджет на общината. Проектът на новата финансова рамка за 2019 година заедно с постъпилите предложения ще бъде внесен за разглеждане на следващо заседание на общинския съвет.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-01-10 16:33
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"