2019.01.24
четвъртък
07:00
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
В Пирдоп посрещнаха 2018 година на площада

В Пирдоп посрещнаха 2018 година на площада

На 31 декември жители и гости на Пирдоп се събраха на площад „Тодор Влайков” за посрещането на новата 2018 година.

Тази година, по идея на общинското ръководство, тържеството беше с начален час малко преди полунощ. Идеята беше всички заедно да посрещнат новата година и да си пожелаят здраве и благоденствие.

В последните минути на старата година на центъра на града се отзоваха малобройна група граждани. На видео стената на читалището се сменяха празнични пожелания и прозвуча поздравителната реч на президента Румен Радев.

В първите минути на новата 2018 година центърът на Пирдоп се изпълни с празнуващи, които се стекоха от всички краища на града. Присъстващите подгряха с греяно вино, осигурено от общината. С много настроение и оптимизъм всички се поздравиха. Поздравителна реч към събралото се множество отправи кметът на община Пирдоп Ангел Геров. Той пожела на своите съграждани много здраве, благополучие и успехи през новата година.

Празникът продължи с музика и танци. Извиха се дълги български хора. Кулминацията на нощта беше пищна заря, която озари нощното небе над Пирдоп и ознаменува началото на новата 2018-та година.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-01-02 18:00
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"