2019.01.24
четвъртък
06:26
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
В Смолско отбелязаха празника си

В Смолско отбелязаха празника си

На 1 юли местността около параклиса „Св. Св. Петър и Павел” край Смолско посрещна гости за традиционния празник. Въпреки високите температури множество жители и гости от района се стекоха да отбележат събитието.

Празнуващите запалиха свещ в параклисчето, за да измолят здраве за благоденствие.

Празникът беше открит от кмета Димитър Райков, който приветства присъстващите и пожела здраве и приятни мигове с подготвената програма. Той прочете и поздравителен адрес от ръководството на „Дънди Прешъс Металс Челопеч”.

Димитър Андреев, председател на читалище „Отец Паисий” в с. Смолско, също поздрави гостите.

В програмата взеха участие женската певческа група към читалището, танцов състав „Наше село”, танцов клуб „Средногорци” Пирдоп и Златица и певицата Ана-Мария със своя оркестър.

По традиция беше приготвен и празничен курбан.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2017-07-05 17:49
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"