2019.03.22
петък
09:58
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
В СУ Пирдоп се проведе открит урок за 3 март

В СУ Пирдоп се проведе открит урок за 3 март

В навечерието на националния празник на България – 3 март, в СУ „Саво Савов” се състоя открит урок при 5 „а” клас на преподавателя по литература Росица Чернева.

Петокласниците бяха подготвили специален спектакъл, посветен на 140 години от Освобождението. Разиграха театрализация на стихотворението на Иван Вазов от 1881 година „Възпоменания от Батак” с подзаглавие „Разказ на едно дете”. В ролята на Иван Вазов за пореден път влезе седмокласникът Християн.

Петокласниците бяха подготвили и кратка тематична музикално-танцова програма. След спектакъла си учениците споделиха защо трябва да почитаме датата 3-ти март. Те прочетоха своите размисли по въпроса пред всички.

Гости на урока бяха библиотекарят Захаринка Бодурова, историкът и общественик Нона Маринова, по-големи ученици от училището.

Гостите похвалиха старанието на младежите и им пожелаха да се учат и да защитават свободата на България.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-03-06 16:49
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"